Referenties

Wouter is een sterke observator. Hij heeft dankzij zijn ervaring als consultant snel een goed beeld van mensen, teams en organisaties. Wouter kan de vinger op de zere plek leggen en dit ook nog is heel sterk verwoorden en presenteren. Het is een goede sparringpartner die je helpt om de zaken helder te zien. Daarnaast ook gewoon een hele fijne gast om mee samen te werken!

Lars Bouwens Data & Analytics ConsultantMotion102019

Ik werk nu een aantal maanden met Wouter en dat bevalt mij enorm goed. Wouter combineert zijn kennis van hoe bedrijven werken met coaching op mij als persoon. Dat helpt mij enerzijds mijn rol binnen Crossphase beter uit te voeren en vorm te geven, anderzijds helpt hij mij inzien waarin ik als persoon en als leider kan groeien. De meeste bedrijven of coaches focussen op één van de twee en Wouter combineert juist deze wat het voor mij uniek en waardevol maakt. 

Daarnaast durft Wouter ook een laag dieper te gaan en mij te laten inzien of ik de problemen op het juist level benader. Of dat er toch iets anders speelt. Ik kan hem dan ook zeker aanraden aan iedereen die wil stappen maken in persoonlijk leiderschap.

Koen van der Meer Manager OperationsCrossPhase2019(Online) Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Bij de start van mijn carrière bij Motion10 heb ik een aantal Soft Skill Trainingen van Wouter gekregen. Deze trainingen zaten vol met theorie en leuke oefeningen en hebben mij enorm geholpen bij de start van mijn werkende leven.

Daarnaast heeft Wouter mij geholpen bij het vormen van mijn “Persoonlijke Why”. Waarom sta ik nu elke dag met een glimlach op het werk en indien dit niet zo is, waardoor komt dat? Hierbij triggert Wouter je om over jezelf na te denken, iets wat eigenlijk in al zijn trainingen en coaching sessies naar voren komt.

Ik heb Wouter leren kennen als iemand waar ik op kan vertrouwen en die mij de nodige inzichten geeft. Wouter is iemand waar ik nog veel van zou kunnen leren en via deze weg wil ik je daar enorm voor bedanken!

Erik Hamoen Data & Analytics consultantMotion102019Training & Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

What sets Wouter apart as a key driver in releasing business change and top performance is his balanced and holistic approach to solving problems. As a leader, he has the insight and understanding necessary to inspire people and teams to work efficiently and coherently. And as an analyst, he has the methodological mind to push things forward and make things happen.

Wouter has the unique ability to analyze and profile an individuals core competencies to bring out the best in them. Whilst at the same time merging an employees talent with the team at hand, the goals and strategic aims of the business and the financial, social and material constraints of the situation.

By being able to simultaneously analyze the details of a problem, yet keeping in mind a macro level understanding. Wouter is able to lead and initiate change within teams and at the same time drive them towards business success.

I enjoyed and learned a great deal working under Wouters guidance.

Daniel Fayoyin Data ScientistMarlink 2019Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Tijdens het Young Professional programma bij Motion10 heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Wouter. In het programma verzorgde Wouter verschillende soft skill trainingen zoals Persoonlijk Leiderschap, Klantgericht Werken en Why (Simon Sinek). Tijdens deze trainingen heb ik niet alleen veel geleerd over zelfontwikkeling maar kreeg ik ook een sterk vertrouwd gevoel bij Wouter.

Wouter wist mij te inspireren en mij op de juiste momenten de juiste vragen te stellen waardoor ik uit mijzelf bewust ben gaan nadenken over keuzes en beslissingen die ik heb gemaakt en nog steeds maak in mijn leven. Door de inspiratie die hij mij gaf en het vertrouwd gevoel ben ik ook daadwerkelijk aan de slag gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik merkte al gauw de positieve gevolgen van het bewust bezig zijn met zelfontwikkeling. Dit heeft ertoe geleid dat ik Wouter heb gevraagd om mij te coachen. Tijdens de coaching stelde Wouter mij vragen die ertoe leidden dat ik uit mijzelf meer inzicht heb gekregen in wie ik diep van binnen echt ben en waar ik voor sta als persoon. Stap voor stap wist hij mij doen nadenken over mijzelf waardoor ik na iedere coachingssessie dichter bij mijzelf ben gekomen.

Wouter, ontzettend bedankt voor de inspiratie en inzichten die je mij hebt gegeven en nog steeds geeft!

“A good coach can change a game. A great coach can change a life.” – John Wooden

Sebastiaan van den Akker Data & Analytics consultantMotion102019Training & Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

“Ik heb het genoegen gehad om met Wouter mijn professionele ontwikkeling en uitdagingen te bespreken en door hem gecoached te worden in een tijd waarin het voor mij van belang was een luisterend oor te hebben van iemand met empathisch vermogen, die ook wist hoe de organisatie in elkaar stak.

Wouter kan met behulp van voorbeelden, voorstellingsvermogen en uitdagende stellingen veel met je bereiken. Hij zet je aan het denken en is in staat methodieken op een begrijpelijke en effectieve manier toe te passen.

Daarnaast laat hij je ook de andere kant van een denkpatroon zien, wat door zijn organisatorische inzicht en kennis effectief is en je helpt om zaken breder dan alleen jouw belevingswereld te interpreteren.”

Ben KlinkhamerManager Learning & Development 5CA2019Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Groei en Ontwikkeling

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial