I had the pleasure of working with Wouter at 5CA. He is an absolutely Great manager to work with. Not only is he good at Bi and data warehousing but also he has excellent leadership skills and strengths in mentoring and motivating. He is very sharp, an achiever, critical thinker, initiator, collaborative, a high energy go-getter, and a very approachable and friendly person, who I highly recommend.

Alireza BadamchiSenior Data Engineer 5CA2020

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Wouter is al enige tijd mijn IT- en ondernemerscoach. Vele goede inzichten heb ik aan hem te danken. Hij denkt kritisch mee over mijn business en heeft een groot aandeel in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Dylan MareeSoftware Ontwikkelaar Maree.io2020Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Samenwerken met Wouter is erg prettig. Wouter kan goed tot de kern van dingen komen, is echt een leider die motiveert en mensen en daarmee organisaties in hun kracht zet.

Hanane KassttarChange Consultant Motion102020Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Wouter is a very pleasant person to work with, both personally and as a professional. Especially human touch that he brings in makes it easy to connect with him. Wouter’s strength really lies in his seniority in making the bridge between business and IT. Bringing in a clear visualization, vision, coaching and adoption processes. This makes him really a valuable team member.

Patrick Dijkman Programmamanager Informatiemanagement Marlink 2019

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Wouter heb ik leren kennen als zeer kundig en gedreven BI consultant tijdens mijn periode bij Motion10. Ondanks dat ik op dat moment zelf heel wat jaren ervaring had, heb ik zelden van iemand zo veel geleerd als van hem. Zijn wijze waarop hij de organisatie ontwikkeling hand in hand laat gaan met de techniek heb ik niet vaak gezien. Daarnaast coacht hij mensen op een persoonlijke en warme manier, zodat iedereen het beste uit zichzelf haalt.

Roel Lenzen Data & Analytics Consultant Motion102019

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Wouter heeft oog voor de mens achter de medewerker. Hij zal altijd proberen om je te helpen je sterke punten te ontdekken en verder te ontwikkelen d.m.v. persoonlijke gesprekken en het verzorgen van trainingen. Dankzij hem heb ik het aangedurfd om van carrière te switchen!

Laura Vermeulen Data & Analytics Consultant Motion102019Training & Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Ik heb Wouter leren kennen tijdens mijn afstudeerstage bij Motion10. Hij vervulde destijds de rol van stagebegeleider en nam het op zichzelf om mij te ondersteunen tijdens mijn afstudeertraject. Ik heb gedurende mijn afstudeertraject bij Motion10 ongelofelijk veel van Wouter geleerd. Tijdens mijn wekelijkse feedback gesprekken, heb ik het privilege gehad om vaak leerzame discussies met hem te voeren. Bij Wouter kon ik met elke soort vraag terecht, ongeacht het onderwerp. Over strategie en business doelen praat hij als de leermeester van Michael Porter, uitleg over processen geven doet hij net als Davenport en op het gebied van het menselijke aspect van IT lijkt het net alsof je met een heuse psycholoog praat. Wouter heeft altijd uitvoerig de tijd genomen mij te helpen wanneer ik het lastiger had en was zeer geduldig tijdens dit proces.

Maar mijn beste herinnering aan mijn tijd met Wouter, blijft toch wel de persoon zelf. Behalve dat Wouter een voorbeeld professional is waar elke organisatie van droomt, is hij ook een voorbeeld mens. Wouter staat altijd klaar voor mensen en is bereid iedereen op weg te helpen. Ook na mijn afstudeertraject is Wouter geïnteresseerd gebleven in mijn progressie en voortgang. Ik denk dat deze eigenschap een echte leider kenmerkt. Interesse en betrokkenheid tonen bij mensen ook nadat de (bedrijfs)doelen zijn behaald.

Mirhad Hasanovic Data & Analytics AfstudeerderMotion102019Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Ik heb voor een periode van 2 jaar met Wouter samengewerkt. Hij is slim, creatief, vernieuwend en weet perfect theorie aan praktijk te koppelen. Als mens en collega is hij prettig in de omgang, constructief en zeer goed analytisch onderlegd.

Frank Langeveld Commercieel Directeur Motion102019Kernteam

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Wouter en ik hebben de afgelopen twee jaar nauw samengewerkt in verschillende werkomgevingen. Ik durf met alle eerlijkheid te stellen dat Wouter mij inspireert in mijn werk om verder te groeien tot een rol als welke hij op het moment zelf vervult bij klanten. Zo’n collega kom ik eigenlijk zelden tegen en ik waardeer dan ook alles wat ik van Wouter heb geleerd de afgelopen tijd.

Ik heb met plezier een aantal soft-skill cursussen bij Wouter gevolgd, Naast een aantal eye-openers tijdens deze cursussen, helpt ook zijn persoonlijke coaching bij de klant mij aanzienlijk in mijn werk.

Daarnaast is het prettig dat Wouter met zijn technische achtergrond altijd precies weet tegen welke zaken ik aanloop bij de technische aspecten van mijn werk, als gesprekspartner is dat fijn, maar ook het bijkomende advies is nuttig.

Richard Rossen Data & Analytics ConsultantMotion102019Training & Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Wouter is een sterke observator. Hij heeft dankzij zijn ervaring als consultant snel een goed beeld van mensen, teams en organisaties. Wouter kan de vinger op de zere plek leggen en dit ook nog is heel sterk verwoorden en presenteren. Het is een goede sparringpartner die je helpt om de zaken helder te zien. Daarnaast ook gewoon een hele fijne gast om mee samen te werken!

Lars Bouwens Data & Analytics ConsultantMotion102019

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Ik werk nu een aantal maanden met Wouter en dat bevalt mij enorm goed. Wouter combineert zijn kennis van hoe bedrijven werken met coaching op mij als persoon. Dat helpt mij enerzijds mijn rol binnen Crossphase beter uit te voeren en vorm te geven, anderzijds helpt hij mij inzien waarin ik als persoon en als leider kan groeien. De meeste bedrijven of coaches focussen op één van de twee en Wouter combineert juist deze wat het voor mij uniek en waardevol maakt. 

Daarnaast durft Wouter ook een laag dieper te gaan en mij te laten inzien of ik de problemen op het juist level benader. Of dat er toch iets anders speelt. Ik kan hem dan ook zeker aanraden aan iedereen die wil stappen maken in persoonlijk leiderschap.

Koen van der Meer Manager OperationsCrossPhase2019(Online) Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Bij de start van mijn carrière bij Motion10 heb ik een aantal Soft Skill Trainingen van Wouter gekregen. Deze trainingen zaten vol met theorie en leuke oefeningen en hebben mij enorm geholpen bij de start van mijn werkende leven.

Daarnaast heeft Wouter mij geholpen bij het vormen van mijn “Persoonlijke Why”. Waarom sta ik nu elke dag met een glimlach op het werk en indien dit niet zo is, waardoor komt dat? Hierbij triggert Wouter je om over jezelf na te denken, iets wat eigenlijk in al zijn trainingen en coaching sessies naar voren komt.

Ik heb Wouter leren kennen als iemand waar ik op kan vertrouwen en die mij de nodige inzichten geeft. Wouter is iemand waar ik nog veel van zou kunnen leren en via deze weg wil ik je daar enorm voor bedanken!

Erik Hamoen Data & Analytics ConsultantMotion102019Training & Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

What sets Wouter apart as a key driver in releasing business change and top performance is his balanced and holistic approach to solving problems. As a leader, he has the insight and understanding necessary to inspire people and teams to work efficiently and coherently. And as an analyst, he has the methodological mind to push things forward and make things happen.

Wouter has the unique ability to analyze and profile an individuals core competencies to bring out the best in them. Whilst at the same time merging an employees talent with the team at hand, the goals and strategic aims of the business and the financial, social and material constraints of the situation.

By being able to simultaneously analyze the details of a problem, yet keeping in mind a macro level understanding. Wouter is able to lead and initiate change within teams and at the same time drive them towards business success.

I enjoyed and learned a great deal working under Wouters guidance.

Daniel Fayoyin Data ScientistMarlink 2019Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Tijdens het Young Professional programma bij Motion10 heb ik voor het eerst kennis mogen maken met Wouter. In het programma verzorgde Wouter verschillende soft skill trainingen zoals Persoonlijk Leiderschap, Klantgericht Werken en Why (Simon Sinek). Tijdens deze trainingen heb ik niet alleen veel geleerd over zelfontwikkeling maar kreeg ik ook een sterk vertrouwd gevoel bij Wouter.

Wouter wist mij te inspireren en mij op de juiste momenten de juiste vragen te stellen waardoor ik uit mijzelf bewust ben gaan nadenken over keuzes en beslissingen die ik heb gemaakt en nog steeds maak in mijn leven. Door de inspiratie die hij mij gaf en het vertrouwd gevoel ben ik ook daadwerkelijk aan de slag gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ik merkte al gauw de positieve gevolgen van het bewust bezig zijn met zelfontwikkeling. Dit heeft ertoe geleid dat ik Wouter heb gevraagd om mij te coachen. Tijdens de coaching stelde Wouter mij vragen die ertoe leidden dat ik uit mijzelf meer inzicht heb gekregen in wie ik diep van binnen echt ben en waar ik voor sta als persoon. Stap voor stap wist hij mij doen nadenken over mijzelf waardoor ik na iedere coachingssessie dichter bij mijzelf ben gekomen.

Wouter, ontzettend bedankt voor de inspiratie en inzichten die je mij hebt gegeven en nog steeds geeft!

“A good coach can change a game. A great coach can change a life.” – John Wooden

Sebastiaan van den Akker Data & Analytics ConsultantMotion102019Training & Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

“Ik heb het genoegen gehad om met Wouter mijn professionele ontwikkeling en uitdagingen te bespreken en door hem gecoached te worden in een tijd waarin het voor mij van belang was een luisterend oor te hebben van iemand met empathisch vermogen, die ook wist hoe de organisatie in elkaar stak.

Wouter kan met behulp van voorbeelden, voorstellingsvermogen en uitdagende stellingen veel met je bereiken. Hij zet je aan het denken en is in staat methodieken op een begrijpelijke en effectieve manier toe te passen.

Daarnaast laat hij je ook de andere kant van een denkpatroon zien, wat door zijn organisatorische inzicht en kennis effectief is en je helpt om zaken breder dan alleen jouw belevingswereld te interpreteren.”

Ben KlinkhamerManager Learning & Development 5CA2019Coaching

☘ ☘ ☘ ☘ ☘