Ik geloof erin dat een bedrijf pas groeit als de visie & strategie helder zijn, de juiste middelen worden ingezet en iedere medewerker op de juiste positie zit en de juiste dingen doet. Ik help bedrijven met de realisatie van haar groei door samenhang te creëren tussen alle bovengenoemde onderwerpen. Bij alles wat ik doe hecht ik veel waarde aan het menselijk aspect, waardoor ik veelal een rol speel in initiatieven rondom de bedrijfscultuur.

Yep, that’s me!

Om de visie & strategie helder te krijgen help ik bedrijven met het aanbrengen van structuur, zodat het gemakkelijker te communiceren is richting de medewerkers. Mijn creatieve en abstracte manier van denken zorgt ervoor dat ik in staat ben om een boodschap te vangen in één plaatje waar anderen meerdere slides nodig hebben. Daarnaast ben ik met mijn intuïtieve karakter goed in staat om in te schatten wat de mogelijke gevolgen zijn van een bepaalde koerswijziging. Elke situatie op de werkvloer bekijk ik in mijn hoofd van een afstand, zodat ik altijd het totale plaatje overzie.

Om te bepalen of de juiste middelen worden ingezet vertaal ik de visie & strategie naar de werkvloer om de hiaten zichtbaar te maken. Met mijn jarenlange ervaring in data & analytics voeg ik specifiek op dit vlak veel waarde toe. Zo weet ik precies te benoemen welke stappen benodigd zijn om jouw bedrijf meer datagedreven te laten werken, een essentieel onderdeel om je bedrijf te laten groeien.

Om te bepalen of medewerkers op de juiste positie zitten maak ik gebruik van mijn uitgebreide kennis op het gebied van persoonlijkheidstypologie (Enneagram, MBTI) en persoonlijkheidstheorie (TA). Hierdoor ben ik in staat te bepalen of iemands persoonlijkheid aansluit bij het takenpakket van de rol. Deze kennis gebruik ik eveneens om mensen op alle niveaus gericht te coachen om ze binnen hun rol naar het volgen niveau te brengen. Ook geef ik regelmatig trainingen op het gebied van effectieve communicatie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

☘ ☘ ☘ ☘ ☘

Wat zijn mijn focusgebieden?

  • Bedrijfsstrategie (Rockefeller Habits)
  • Data & Analytics
  • Organisatieontwikkeling
  • Leiderschap, samenwerking en cultuur
  • Persoonlijkheidstypologie (Enneagram, MBTI)
  • Persoonlijkheidstheorie (TA)
  • Coaching & Training

Persoonlijke WHY

Ik inspireer mensen om vanuit een breder perspectief naar de wereld te kijken, zodat ze zichzelf ontwikkelen en hun omgeving laten groeien.

Opleidingen

  • Postgraduate in “Corporate Performance Management”
  • Master of Science in “ICT in Business”
  • Bachelor of Science in “Higher Information Technology”