Coaching2020-11-29T20:11:58+00:00

In mijn coaching help ik jou bij het vinden van jouw drijfveren en het doorbreken van jouw blokkades, zodat jij jezelf ontwikkelt en sterker jouw positie inneemt binnen jouw organisatie.

Coaching

De afgelopen jaren heb ik tientallen mensen gecoacht rondom organisatie- en persoonlijke ontwikkeling. Mijn doel is om jouw meer inzicht te geven in jouw blokkades en die samen met jou stap voor stap weg te nemen.

Online coaching

Online is voor mij de nieuwe standaard. In meerdere coaching sessies van één tot anderhalf uur gaan we samen aan de slag met jouw leerdoelen. Tussentijds evalueren wij zowel de voortgang als de chemie, want het is belangrijk om ons allebei prettig voelen in de sessies om het juiste resultaat te kunnen bereiken.

“Ik werk nu een aantal maanden met Wouter en dat bevalt mij enorm goed. Wouter combineert zijn kennis van hoe bedrijven werken met coaching op mij als persoon. Dat helpt mij enerzijds mijn rol binnen Crossphase beter uit te voeren en vorm te geven, anderzijds helpt hij mij inzien waarin ik als persoon en als leider kan groeien. De meeste bedrijven of coaches focussen op één van de twee en Wouter combineert juist deze wat het voor mij uniek en waardevol maakt.”

Koen van der Meer, Manager Operations

Technieken

In mijn coaching combineer ik mijn kennis op het gebied van het Enneagram, MBTI, Transactionele Analyse en NLP. Met deze ondersteunende technieken achterhalen we samen jouw drijfveren, blokkades en verklaringen voor jouw gedrag in bepaalde situaties.

Artikelen over Data & Analytics

Go to Top